Paylaşım Türkiye
Keçiboynuzu 212
Paylaşım Türkiye
Keçiboynuzu 212
Paylaşım Türkiye
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


paylaşım forumu, site ekle, site tanıt, dizin
 
AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlSite ekleGiriş yap

 

 Keçiboynuzu

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
senur
Moderatör
Moderatör
senur


uyarı yok
Oğlak Ejderha
Mesaj Sayısı : 77
Doğum tarihi : 17/01/89
Kayıt tarihi : 29/09/10
Yaş : 35
Nerden : Eskişehir

Kişi sayfası
Altın Altın: 0
Para Para: 0

Keçiboynuzu Empty
MesajKonu: Keçiboynuzu   Keçiboynuzu EmptySalı 5 Ekim - 2:23

Akciğer kanseri riskini azaltan keçiboynuzu tam bir şifa deposu.

Keçiboynuzu, akciğer kanseri riskini azaltması başta olmak üzere sayısız hastalığa şifa kaynağı. Uzmanlar keçiboynuzunun enerji değeri yüksek bir gıda olduğunu belirtirken potasyum ve kalsiyum içermesi nedeniyle çocukların zeka ve kemik gelişimine katkıda bulunduğunu da vurguluyor. Keçiboynuzunun diğer faydaları şöyle:

- Afrodizyak özelliği bulunuyor.
- Sperm sayısını artıyor.
- Kolesterolü düşürüyor. Bu nedenle kalp hastaları da rahatlıkla tüketebilir.
- Hafızayı ve dikkati artırıyor, sinir sistemine iyi geliyor.
- Akciğer kanser riskini azaltıyor.
- Nefes darlığı, astım, bronşit gibi rahatsızlıklara iyi geliyor.

Anavatanı Yunanistan, Fas, Tunus ve İsrail olan keçiboynuzu, Türkiye'de ise Akdeniz sahil şeridinde yetişiyor. Haziran - Temmuz aylarında olgunlaşmaya başlayan ve meyve rengi yeşilden kahverengiye dönüşen keçiboynuzu, kuruyuncaya kadar toplanmıyor. Hasadı ise eylül ayından aralık ayı sonuna kadar sürüyor.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Keçiboynuzu
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Keçiboynuzu'nun yararları

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Paylaşım Türkiye :: Sağlık Bilgisi :: Alternatif Tedavi-
Buraya geçin: